Pemerhatian dan pandangan dari bebola mata yang berkaca mata terus dinukilankan dan diekspresikan dalam bentuk penulisan…

cite2 aku nak pakai kereta besau, ekjos besau

semalam aku cuti kerje, aku mc, aku demam..hahahahaha..aku suke, maksud aku, aku bukan suke pade demam, aku suke pade hari aku demam, aku dapat rehat dari segala masalah keje, aku dapt rehat kan minda, tenangkan hati..aku suke itu..

memang, kalau aku demam, aku jadik lemah, tisu2 badan aku kendur, tulang belulang mengalami esteoprosis..betulkan aku jika aku slah ejaan..tonsil membengkak, tekak menjadi perit, kepala aku berpusing2..aku jadik tak betol..tapi tak mengapa..aku suke, aku dapat rehat dan lari dari masalah kerje aku seketika..lari laju2..lari pecut 100 meter..bukan lari2 anak..

bosan..bosan..bosan..

fikiran kecamuk..

nyampah..

ape dah berlaku??

uhhhh…

aku pening..pening..

“kao kenapa ha?”..

“aku pening..pening”..aku jawab ringkas

“ye la sebab ape?”..

“aku tengah pikir, aku nak beli kreta ape..honda civic type R, ataupun perdana v6 tak pun jazz”..aku jawab..

“kao beli la mane yg patut, sume tu ok..type R mahal sket laaa…weh, kao kan da pkai kreta, mane kao nak campak kreta lame kao? lg pun kao ade duet ke?”..

“errrrr…blom lagik, aku baru planning je, kreta lame aku modified laaa..turbo coming soon!”..tambahku..

“hampeh kao, blom ape2 dah nak beli kreta besau siap turbo2 lagik”..

“xpe, janji ade angan2..kao doakan aku cepat naik pangkat ok!”..

 

uhhh..doakan lah aku cepat naik pangkat..moga2 aku dapat pakai honda civic type R..x pun evo!

 

8 responses

  1. z to the A

    err..smuge cite2 kamu tercapai..

    Mei 23, 2008 at 7:19 am

  2. faerrin

    ZA..yaaa..doakan aku..

    Mei 23, 2008 at 9:16 am

  3. azrul ialah joned

    amin..

    Mei 23, 2008 at 10:55 am

  4. semoga termakbul.
    🙂

    Mei 23, 2008 at 12:28 pm

  5. aku x suke ekzos besar.bingittt.

    Mei 23, 2008 at 7:32 pm

  6. ekzos besar…bagi aku yang lebih penting, bunyinya tu yang best….

    Mei 28, 2008 at 7:22 am

  7. faerrin

    nigina..tengkiu2..

    panda..tapi aku suke..siap ade bunyik..kepish2!!(turbo)

    zuriaff..ekjos kena besar, baru dapt bunyik yg merdu!!

    Mei 28, 2008 at 1:28 pm

  8. aresbahar

    aku nak tolong doakan tapi rasanya doa aku tak mustajab…tapi aku berikan laungan semangat

    semoga dapat kereta2 tu asalkan jgn kete lembu.

    Jun 4, 2008 at 5:50 pm

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s