Pemerhatian dan pandangan dari bebola mata yang berkaca mata terus dinukilankan dan diekspresikan dalam bentuk penulisan…

GELAGAT PENYOKONG TEGAR BRAZIL

Lelaki ini adalah antara yang hadir menonton perlawanan di antara Netherland Lwn Brazil dan seperti gambar yang dipampangkan di atas kelihatan lelaki ini begitu “gembira dan teruja dengan sorakan dan persekitaran”, mungkin dia juga bakal menjadi popular seperti Riquelme. Mungkin juga jika dia mengambil langkah drastik dengan menyatakan begini “Saya mahu lari bogel keliling negara Brazil jika pasukan ini memenangi kejuaraan Piala Dunia 2010″…tetapi, siapa yang akan peduli? Apa-apa pun, lihat gambar berikut ini.

Adakah dengan gaya penyokong ini bakal membawa Brazil ke akhir pusingan Piala Dunia? Nampaknya buat masa sekarang, pada minit yang ke 70, Brazil dah kantoi kepada Netherlands….Kita, tunggu dan lihat.

p/s – Aku tak berapa minat team Oren ni, suka main tipu dan kebanyakkannya nasib je gol diorang ni..ape-ape pun, kepada penyokong Brazil yang tegar seperti mamat kat atas ni, jika Brazil kantoi…janganlah menangis!

Update terkini, Brazil dah dihantar pulang untuk makan durian sepuas-puasnya di kampung halaman..Brazil kantoi dengan Netherland dengan kesudahan 2-1. Ape-ape pun, Team Oren main macam haram, berlakon kuat, dan lembik.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s