Pemerhatian dan pandangan dari bebola mata yang berkaca mata terus dinukilankan dan diekspresikan dalam bentuk penulisan…

PENGAKUAN CUT TARI TENTANG ADEGAN LUCAHNYA

Aku sebenarnya agak tertarik dengan video klip lucah yang baru kini melonjak naik dalam arena “Per-morno-an” Ariel Peterpan aka Ariel Peterporn dan tak mustahil selepas tersebarnya klip-klip lucah beliau dengan Luna Maya dan Cut Tari pasti ramai pengarah-pengarah filem dari barat mahu perkhidmatan Ariel untuk menghasilkan filem porno, mana tahu satu hari nanti beliau akan muncul pula dalam filem porno terbitan Vivid Video, Brazzers, All Reality Pass dan lain-lain. Hahaha…

Sedang aku baca Utusan Online tadi, aku tertarik pulak dengan satu kenyataan akhbar yang dibuat oleh heroin dalam klip video tersebut yang sudah pun membuat pengakuan secara rasmi tentang keterlibatan dirinya dalam klip lucah tersebut. Untuk makluman kamu-kamu semua, klip lucah adegan porno ini telah pun tersebar secara meluas dan pantas ke seluruh dunia. Hehe! Di sini aku sertakan kenyataan akhbar tentang pengakuan dari Cut Tari yang aku petik secara keseluruhanya dari akhbar Utusan online.

JAKARTA 9 Julai – Sehari selepas memohon maaf kepada Presiden Susilo Bambang Yudhoyono dan masyarakat Indonesia atas penyebaran laporan berita mengenai video pornografi yang membabitkan mereka, artis Cut Tari dan Luna Maya hari ini dijadikan suspek dalam kes itu oleh polis Indonesia.

Mereka disyaki terbabit dalam kes tersebut bersama seorang lagi suspek iaitu artis Ariel Peterpan. “Setelah melakukan penyiasatan saksi pakar, maka sejak semalam penyiasat telah meningkatkan status Cut Tari dan Luna Maya menjadi suspek pelanggaran pornografi,” kata Ketua Bahagian Perhubungan Awam Polis Indonesia, Inspektor Jeneral Edward Aritonang di sini hari ini.

Dengan status baru dua artis berkenaan, polis sehingga kini telah menetapkan 12 orang sebagai suspek dalam kes itu.

Ariel, Cut Tari dan Luna Maya dikaitkan dengan undang-undang pornografi dan jenayah kerana disyaki menjadi pelaku manakala sembilan suspek lain pula disabit dengan undang-undang Informasi dan Transaksi Elektronik kerana menyebarkan bahan itu.

Dalam permohonan maafnya semalam, Cut Tari dengan linangan air mata sekaligus mengaku berzina dengan artis dalam video porno itu dan memohon maaf kepada suaminya yang turut hadir pada sidang media tersebut.

Namun Luna Maya dan Ariel masih belum membuat pengakuan mereka.

Suami Cut Tari, Jusuf Subrata memberitahu media bahawa beliau tetap menyokong isterinya dan menyangkal adanya isu perceraian antara mereka. dan mengulangi perbuatan mereka.

Mengenai tidak adanya pengakuan daripada artis terbabit, Aritonang berkata polis tidak memerlukannya kerana pembuktian undang-undang sudah mencukupi.

Presiden Susilo dalam komennya terhadap permohonan maaf artis terbabit semalam menyampaikan kenyataannya melalui jurucakapnya Julian Aldrin Pasha bahawa: “Komitmen Presiden untuk menegakkan undang-undang adalah jelas, bahawa siapa saja yang terbukti bersalah harus diproses oleh undang- undang secara tegas dan proporsional. Sebaliknya bila tidak terbukti maka harus dipulihkan nama baik dan harga dirinya,” kata Julian.— BERNAMA

p/s – Agak hebat lakonan Ariel, patutla Miyabi nak berada di ranjang bersamanya. Tetiba aku teringat satu kisah mengenai si Calipso, beliau memiliki klip video ini di dalam handphonenya dan ketika hendak solat Jumaat, aku dan rakan-rakan lain sebuk menyakat Calipso.

“Weh, lu ada barang panas dalam handphone lu..kang tak pasal-pasal lu tempang sebelah kaki ni kang…dah la lu nak masuk masjid…”

“Lu kena petir ni bro..baik lu tinggalkan handphone lu kat dalam kereta”

“Beb, aku rasa kao delete je lah  benda alah tu..kang cacat sebelah kaki kao kiri kao tu nanti (Calipso meletakkan handphonenya di poket sebalah kaki kiri”

Itu lah antara sakatan kami berempat terhadap Calipso, akhirnya Calipso selamat menunaikan Solat Jumaat tanpa sebarang kecederaan..syukur..!! dan yang masyuknya…Video klip tersebut selamat di transfer secara blutooth ke handphone yang lain. Terbaekkk!!!

Astaga……aku tidak terlibat secara langsung.

4 responses

  1. bontot

    weeeii bukan hang tengok dgn calipso ka masa aku tengah driveeee pi naungan putih hehehehe…… iDooP caLipsoooo…

    Julai 12, 2010 at 9:30 am

    • faerrin

      aku tak terlibat bro…..hehehehehehe

      Julai 12, 2010 at 1:06 pm

  2. desperadol

    i know what u did last friday mr faerin

    Julai 13, 2010 at 1:54 am

  3. bontot

    ooOOooOOOoooo dah puas tgk luna maya dgn cut tariiii ptg calooooooo pi jumpa si diaaaaa yeeeee….. hehehehehe melunaskan bil yg tertunggak ke ?????

    Julai 13, 2010 at 4:13 am

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s