Pemerhatian dan pandangan dari bebola mata yang berkaca mata terus dinukilankan dan diekspresikan dalam bentuk penulisan…

BUKU BARU; KONSPIRASI YAHUDI, PERANG & PENAKLUKAN

Buku karya Sabaruddin Salleh berjudul Konspirasi Yahudi, Perang & Penaklukan

Aku baru sahaja membeli sebuah buku baru yang melibatkan kisah-kisah kaum Yahudi. Umum dan dunia sedia tahu yang Yahudi merupkan satu kaum yang sangat benci dan memusuhi umat Islam. Buku terbitan PTS Islamika ini murah sahaja dan ianya sangat bernilai untuk dimiliki dan cuma berharga RM16.00 sahaja.

Sinopis

Buku ini membongkar, mengupas dan mengemukakan bukti sulit dan kurang diketahui umum strategi Yahudi mencipta dan mengatur peristiwa demi peristiwa dalam tempoh 100 tahun lepas. Penulis juga membongkar percubaan mereka bagi merealisasikan penubuhan sebuah kerajaan agung dunia atau world super government. Semua bukti ini dapat dijadikan sumber alternatif kepada pengkajian peristiwa penting yang berlaku selama satu abad terakhir daripada perspektif yang berbeza.

Pembentangan maklumat ini dikumpul daripada pelbagai sumber dan pembacaan seperti Corporatism: The Secret Government of the New World Order oleh Jeffrey Grupp, ensiklopedia Perang Dunia Kedua World War II: War Crimes & Espionage, terbitan Abbeydel Press, The Battle for God, tulisan Karen Armstrong dan The Secrets of the Freemasonry: Revealing the Surpressed Tradition oleh Jonathan Lomas. Dengan pembentangan maklumat ini, kita dapat mengetahui secara mendalam tentang siapa, bagaimana, bila dan mengapa sesuatu peristiwa itu terjadi. Melihat sejarah dengan mengkaji kemungkinan-kemungkinan yang timbul daripada pelbagai sudut, membantu kita mengenal siapa kawan dan lawan. Dengan cara itu, masalah-masalah yang timbul daripada hal-hal itu dapat diselesaikan.

p/s –  Yahudi Laknatullah!

Advertisements

6 responses

 1. ex53511m

  salam..sy baru habis baca buku ni,ada kesedaran n berwaspada untuk pemimpin kita akan datang

  Julai 7, 2011 at 4:12 pm

 2. Future_Man

  saya agak pening membaca buku ni sbb, ada beberapa fakta dalam buku ni bertentangan dengan buku2 lain yang saya pernah baca, contohnya tentang pembunuhan orang yahudi di jerman secara beramai2, ada sesetengah buku menulis, puncanya adalah hitler mengetahui perancangan yahudi tentang menguasai dunia dan punca WW1 sebab itulah mereka semua dibunuh, bukan kerana perjanjian versailes, mohon explaination.. tq

  Disember 22, 2011 at 3:59 am

  • Pengarang Buku

   Perjanjian Versailles menyebabkan kemelaratan dan kebuluran orang Jerman sehingga menyaksikan beratus ribu maut, satu fakta yang disembunyikan oleh media Amerika milik Yahudi. Mengenai hubungan Yahudi dan Perikatan, Hitler sememangnya tahu bahawa Yahudi yang memainkan peranan mempengaruhi isi perjanjian tersebut.

   Januari 5, 2012 at 11:01 am

 3. Azeem Zahari

  Alhamdulillah,akhirnya selepas tiga hari menelaah buku hasil nukilan saudara Sabarudin Hussein ini,sudah tamat aku meneroka sedikit demi sedikit buku ini.Hasil daripada bacaan ini,banyak juga ilmu yang aku dapat yang mungkin berguna bagiku untuk berhadapan dengan musuh2 Allah diluar sana lebih2 lagi apabila berdebat.Tidak terkecuali juga,aku telah mendapat banyak pengetahuan ‘LUAR BIASA’ dan ‘MISTERI’ yang tak mungkin diketahui oleh sesiapapun yang tertipu dengan kenikmatan duniawi dan tidak mahu ambil tahu dengan perkara2 dunia luar yang sedang berlaku sekarang ini.Untuk pengetahuan tuan juga,saya telah banyak membaca buku2 jenis ini terutamanya berkaitan dengan konspirasi,rahisa kejayaan,kekejaman,kekayaan dan perkara luar biasa yang dimiliki oleh kaum Yahudi ini.Antara buku2 yang telah saya baca ialah,’Agenda Yahudi Menakluk Dunia’,’Konspirasi Galaktik’,’Konspirasi Yahudi Perang Dan Penaklukan’ dan bermacam-macam lagi yang semuanya menceritakan motif yang sama iaitu “Yahudi (Sudah & Sedang) Menguasai Dunia,cuma jalan cerita saja yang berlainan.Ini kerana saya sungguh tertarik dengan ‘Keunikan dan Kekuatan yang dimiliki oleh bangsa ini selain jalan ceritanya yang menarik dan padat dengan fakta2 yang Benar lagi Telus yang sememangnya tidak akan didedahkan oleh media2 ‘DUNIA’ yang sudah dikuasai oleh bangsa ini.Bukan itu sahaja,dengan membaca buku2 sebegini ianya telah mengubah cara pemikiran saya sendiri menjadi lebih matang dan berfikiran kritis.Oleh yang demikian,saya amat2 berharap agar Tuan Pengarang dapat menghasilkan lebih banyak lagi buku2 sebegini agar lebih banyak lagi perkara2 misteri akan dibongkar demi kebaikan dan kesejahteraan kita bersama khususnya buat umat Islam semua.

  Januari 14, 2012 at 10:27 am

  • Saya sangat bersetuju dengan pandangan tuan. Kita perlu mengkaji dengan teliti dan mengambil iktirbar apakah yang menjadikan Yahudi begitu berkuasa. Pada pendapat saya mereka adalah kumpulan manusia yang tidak mengenal erti menyerah, sanggup bergabung tenaga mengetepikan kepentingan diri untuk memastikan kelangsungan mereka serta meletakkan satu matlamat yang dikongsi bersama (common goal) untuk dicapai. Kita perlu mencontohi kebijaksanaan mereka dalam merekacipta, menghasilkan idea baharu yang boleh diterima umum dan menyusun strategi berkesan untuk mencapai kejayaan, ke arah kebaikan dan bukan untuk mengeksploitasi dan menindas atau melakukan kekejaman.

   Untuk makluman buku konspirasi Yahudi terkini tulisan saya Insya Allah akan mula berada di pasaran pada 30/10/2012 – berjudul Perang Arab-Israel: Selagi Belum Kiamat.

   Oktober 23, 2012 at 4:10 am

 4. saya belum membaca buku ini tetapi saya telah membaca beberapa buku berkaitan yahudi, freemasonry, illuminati, teori konspirasi dan perancangan jahat yahudi ini yang sebenarnya telah bermula sejak zaman Nabi Allah Sulaiman a.s lagi…kemuncak kepada perancangn ini adalah menyambut kedatangan Dajjal laknatullah….. teruslah membaca rakan-rakan muslim sekalian…moga kita mendapat perlindunganNya dari fitnah Dajjal laknatullah….

  Julai 30, 2012 at 5:16 am

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s