Pemerhatian dan pandangan dari bebola mata yang berkaca mata terus dinukilankan dan diekspresikan dalam bentuk penulisan…

PENDEK DAN RINGKAS

Itu hari aku ada tulis panjang-panjang satu entri pasal trafik sesak kat Semenyih, memuatkan facts and figure tapi entah kenapa boleh pulak hilang macam tu aje! Penat je aku memerah keringat dan idea nak menulis.

Ha! entri yang ni aku tulis pendek je. Aku dah malas nak tulis panjang-panjang. Entri panjang, berfakta dan bergambar memang jenuh nak buat. Yang ini, aku tulis tak sampai lima minit siap! Kalau hilang pun tak rugi apa-apa!

cis!

p/s – Manalah entri aku yang lepas ni!!! Bedebah!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s