Pemerhatian dan pandangan dari bebola mata yang berkaca mata terus dinukilankan dan diekspresikan dalam bentuk penulisan…

ALANG-ALANG MAIN ROLLER COSTER, ELOK TRY JET FIGHTER PULAK!

Aku baru balik Singapore. Masuk USS, main roller coster. Terbaik.

Pusing terbalik macam nak tercampak jatuh gaung. Mengundur ke belakang secara mengejut. Tertolak ke depan dengan tiba-tiba. Jantung berdegup kencang. Adrenalin mengalir sederas-derasnya laju yang amat macam peluru berpandu Sea Sparrow menerjah sasaran! Suara hampir hilang terpekik, terlolong menjerit kesukaan. Tak pe, aku kental. Semua roller coster yang ada dalam tu aku dah rasa. Semua sit roller coster aku dah tinggalkan “kesan”.

 Agak mencabar. Hati kering.

Esok lusa aku ingat nak join RMAF.

Apa RMAF tu? Ceh, tu pun tak tau..Royal Military Air Force le…

Aku nak main jet fighter pulak. Rasa tekanan 9G, macam mana. Boleh pergi ke tak? Roller coster celah gigi ja!

Hehe! Esok lusa boleh panggil aku Leftenan ok.

p/s – Angan-angan kuat!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s