Pemerhatian dan pandangan dari bebola mata yang berkaca mata terus dinukilankan dan diekspresikan dalam bentuk penulisan…

LAST-LAST MINITLAH

Pagi ni gua takde kelas. Kelas cancel, jadi gua selaku student part time yang masih di dalam mood cuti berasa sangat lega dan bersyukur. Gua happy, dapat cuti. Kawan-kawan sekelas gua pun mesti rasa macam tu jugak. Rasa gembira.

Tapi ada satu perkara yang buat rasa tak berapa best. Gua da dapat assignment. Boleh tahan banyak dan gua tak yakin gua nak buat hari ni.

Takpe, gua letak tepi. Gua nak pergi JJ hari ni.

P/s- Biasalah, last-last minit.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s