Pemerhatian dan pandangan dari bebola mata yang berkaca mata terus dinukilankan dan diekspresikan dalam bentuk penulisan…

MURAHNYA MARUAHMU DEK KERANA RETIS KPOP

Berani aku katakan yang budak-budak perempuan di negara kurang bernasib baik (baca;Syiria atau Palestin) punya nilai moral yang tinggi berbanding budak perempuan di sini. Mereka lebih punya maruah dan tidaklah bodoh hingga sanggup memberikan tubuh badan semahunya kepada lelaki. Mereka lebih berani dan ada yang mengangkat senjata mempertahan maruah dan agama!

Di sini, lain ceritanya. Aku tak mahu cerita panjang. Google je pasal KPoP di Malaysia, maka keluarlah isu yang dicari. Malas cerita panjang.

Bagi aku KPoP merupakan virus bahaya yang bakal menghancurkan akhlak remaja Malaysia jika tak dibendung. Virus ini nampaknya semakin parah dan jika tak diubati mungkin akan mendatangkan musibah besar di masa depan.

Apa lah yang ada pada artis plastik KPoP? Rupanyakah? Suaranyakah? Tariannyakah? Atau……..entahlah…..

P/s- Retis Korea Utara tak popular pulak ye? Oh yeee…lelaki2 Korea Utara tak lah cantik, malah mereka lebih “lelaki” dari lelaki di Korea Selatan yang kebanyakkannya adalah lelaki plastik yang cantik! Puiii!!! Pergi jahanam!

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s