Pemerhatian dan pandangan dari bebola mata yang berkaca mata terus dinukilankan dan diekspresikan dalam bentuk penulisan…

TEMBAK MENEMBAK DI CHARLIE HEBDO ANGKARA SIAPA?

Pasal hal tembak menembak yang baru-baru ni berlaku di Paris (baca;akhbar satira Charlie Hebdo) dapat aku rasakan ianya mungkin merupakan salah satu hasil kerja MOSSAD. Badan intelijen Israel ini banyak sangat buat kerja kotor untuk kepentingan yahudi israel dengan memberikan gambaran jahat kepada dunia islam. Dengan kata lainnya, memberikan imej kotor kepada islam dan penganutnya.

Kecoh satu dunia pasal berita ini. Gempar dibuatnya dan tidak semena-mena sentimen anti islam terus memuncak.

Hairan, tetapi tidak pelik.

Penyerang bertopeng, merempuh masuk pejabat akhbar sambil bertakbir sebelum memetik picu senjata dan membunuh 12 individu (kebanyakkanya jurnalis) di dalam pejabat tersebut. Pelaku pembunuhan tersebut telah berjaya melarikan diri tanpa dapat ditangkap oleh Polis. Selang sehari kemudian, identiti mereka telah dikenalpasti melalui identiti kad yang dijumpai di dalan sebuah kereta yang ditinggalkan (lucu sungguh). Lebih menghairankan, id dan wajah mereka telah disiarkan terlebih dahulu di website-website Israel berbanding di Perancis! Akhirnya lokasi selamat (baca;safe house) pelaku telah dijumpai dan sepasukan komando anti teror (baca;GIGN Perancis) telah dikejarkan untuk “menguruskan” mereka. Semasa “raid” tersebut, telah dirakamkan aksi tembakan oleh komando anti teror yang telah berjaya membunuh pelaku ini, akan tetapi tiada kesan darah! Hairan…..

Tunggu dan lihat aksi “false-flag” yang seterusnya. Plot yang digarap amat menarik!

image

P/s-Baru-baru ini, Parlimen Perancis telah menyokong dan membuat undian untuk mengiktiraf Palestin sebagai sebuah negara, dan ini telah mengakibatkan Israel “tidak berapa seronok” dengan Perancis hinggakan PM Israel, Benjamin Netanyahu menyatakan undian tersebut merupakan satu silap besar oleh Perancis. Mungkin ianya ada kaitan dengan Israel dan mungkin MOSSAD telah memainkan peranananya.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s