Pemerhatian dan pandangan dari bebola mata yang berkaca mata terus dinukilankan dan diekspresikan dalam bentuk penulisan…

KHASIAT SUSU KAMBING + SARANG BURUNG WALIT + KURMA & MADU

Rasanya dah berzaman aku tak menulis. Aku super bz sekarang. Tak pelah sekadar nak khabarkan yang aku kini ada meniaga kecil-kecilan, part time je. Jual susu kambing.

Apa yang specialnya? Ni ha baca info kat bawah ni.

Kalau nak, jangan lupa NAJIB (PM) aku


SUSU KAMBING + SARANG BURUNG WALIT + KURMA MADU THOYYIBAH™ yang lazat kini sudah berada di Melaka!

✅ Ianya diadun dengan ekstrak makanan  terbaik dan mengandungi khasiat berikut:

🐑🐏 Susu Kambing

🎯 Bersifat alkali dan membantu membuang toksik dalam badan 

🎯 Mengandungi 2 kali ganda protein daripada susu lembu yang baik untuk tulang dan gigi

🎯 Juga baik untuk kanak2 kerana mudah dihadam

🎯 Sebagai ikhtiar kehamilan yang sering dipraktikan oleh masyarakat arab. Diperkaya dengan kandungan iron yang secara saintifiknya paling pantas diserap oleh asid folid. Ia penting untuk menguatkan rahim sebagai persediaan untuk hamil.

🐧🐦 Sarang Burung Walit

✳ Mengurangkan batuk, semput dan asma

✳ Kolegen sarang burung membantu untuk mencerahkan kulit

✳ Meningkatkan imun dan ketahanan badan
🌴🌴Kurma

💎 Makanan sunah yang baik untuk usus bayi, kanak2 dan orang dewasa
🍯 Madu

🐝 Makanan sunah yang baik untuk kanak2 dan orang dewasa
❤ Ramai yang repeat order kerana ianya tidak hamis

❤ Ramai yang suka kerana rasanya yang seimbang dan SEDAP

❤ 💯% produk Bumiputera Muslim yang dijamin HALALAN TOYIBAN
🔷 Pek dalam bentuk pouch (20 sachet per pek )

💵💵 Harga pasaran RM 36 per pek

💰 KINI HARGA PROMOSI RM 33 sahaja per pek!!
🚗🚙 COD

🏠 Melaka

Alor Gajah, Bandar Melaka, Ayer Keroh, Cheng, Masjid Tanah, Sg Udang, Klebang, UiTM KBM dan KAG

🏠 N9

Nilai, Pajam, USIM

🏠 Selangor
Semenyih, UKM, Bangi, Beranang
📱Whatsapp….

019 7175857 (syarin)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s